INFINITE BY FOREVER - Moje iskustvo

INFINITE BY FOREVER - NOVI PROGRAM ZA NJEGU KOŽE


Set za njegu kože Infinite sadrži proizvode koji bi svojim sastavom trebali pomladiti kožu, zagladiti sitne linije i bore, koži vratiti elastičnost, zdrav i svjež izgled.

Upravo zbog toga preporuča se svim dobnim skupinama iznad dvadesetpete godine života jer za započeti pravilnu njegu nikad nije prerano.

Jednako je prikladan i za žene i za muškarce, naravno, ovisno o tipu kože.Infinite sadrži četiri proizvoda koji se međusobno nadopunjuju i čine četiri koraka u svakodnevnoj njezi.

Prvi korak je čišćenje kože lica, vrata i dekoltea, pa je Hydrating cleanser prvi s kojim sve počinje.

Ovo mlijeko za čišćenje sadrži ekstrakt jabuke i njene aminokiseline, te masne kiseline iz kokosa s ciljem hidratacije i čišćenja kože.

Drugi korak je Firming serum koji se nanosi na očišćenu kožu, a ima za cilj očvršćivanje i smanjivanje sitnih linija i bora. Serum vlaži kožu i ujedno je čini glatkom, čvrstom i kompaktnijom, sa ciljem da koža izgleda mlađe.

Treći korak Restoring creme, brzoupijajuća krema koja čini kožu vlažnom i glatkom. Krema sadrži Aloe veru, moćne antioksidanse, kao što su akai i nar, te mješavina eteričnih ulja za pomlađivanje, a sa ciljem da hrane i pomlade kožu.

Četvrti jako važan sastojak ovog seta je Firming complex koji predstavlja mješavinu sastojaka kao što su francuska dinja, morski kolagen i fitoceramidi, koji omogućuju koži hidrataciju, smanjuju pojavu dubinskih bora, povećavaju joj elastičnost i savitljivost. 

MOJE ISKUSTVO

Kad se ovaj set za njegu kože pojavio na tržištu nisam mogla ni zamisliti kakve bi rezultate mogao dati i u kojem vremenu.

Upravo zbog toga htjela sam ga što prije isprobati kako bih mogla znati da li je to zaista nešto revolucionarno.

Ne baš uvijek, ali kad se o nečemu piše u superlativima, ponekad znam biti malo skeptična jer papir svašta podnese. Zato se želim uvjeriti.

Naravno da sam pročitala sve o svakom proizvodu koji se nalazi u setu i zato sam bila još više znatiželjna. 

Kad sam počela trošiti proizvode, pomno sam pratila što se događa s kožom.

Na moje veliko zadovoljstvo već nakon prvih nekoliko dana počeli su se primjećivati prvi rezultati. 
Svakim danom promjena je bila sve vidljivija, tako da sad sa sigurnošću mogu potvrditi sve što je napisano o ovim proizvodima.

Preporučam svima koji vode brigu o svom izgledu da bez straha koriste ove proizvode jer kad vidite rezultate postajete zadovoljniji sami sa sobom.

Ne znam kako vi, ali ja sam sretnija i zadovljnija sama sa sobom ako sam zadovoljna sa svojim izgledom. Nekako bolje se osjećam, sve mi ide od ruke, skroz sam pozitivna, a onda su i rezultati u poslu puno bolji. Ma, općenito sve mi je bolje.

Povrh svega toga još je i u luksuznom pakiranju pa može biti savršen poklon za nekog posebnog ili još bolje poklonite ga sebi jer vi to zaslužujete.

Svaki od proizvoda iz seta mogu se nabaviti i pojedinačno, tako da si svatko može nabaviti ono što misli da mu je potrebno, ako ne želi cijeli set.

I na kraju, ono što me se neki ne usuđuju pitati kad vide luksuznu ambalažu - cijena.

Ja obično kažem, cijena je u skladu s kvalitetom, nekome skupo, nekome taman koliko vrijedi. 

A vrijedi i puno više jer ono zadovoljstvo koje imate kad se dobro osjećate u svojoj koži nema cijenu.

Moja preporuka svima koji žele što duže zadržati mladoliki izgled i koji žele biti zadovljni sami sa sobom godinama.

Zato, ljudi dragi, živite život, izgledajte bolje i osjećajte se bolje jer život je samo jedan i nema cijenu.


Uživajte uz INFINITE !


Više o Infinitiu pročitajte OVDJE.
Kupite i Vi svoj Infinite set u WEBSHOP-u
Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

PROGRAM C9

Kako se osloboditi stresa