Aloe vera gel i njegov utjecaj na probavni sustav

MOJE ISKUSTVO SA ALOE VERA GELOM
Koliko puta ste se pitali kako riješiti neki zdravstveni problem na prirodan način. Ne znam za Vas, ali ja sam o tome često razmišljala. Zato je za mene Aloe vera gel bio pravo otkriće i čudo.

No, prije nego Vam ispričam svoje iskustvo sa Aloe vera gelom, želim Vas najprije upoznati sa Aloe verom, biljkom koja je glavni sastojak ovog proizvoda.

Aloe vera - čudo iz prirode

Biljka Aloe vera je polupustinjska kaktusolika biljka iz porodice ljiljana koja se spominje još na najstarijim egipatskim papirusima kada su je egipatske kraljice Nefertiti i Kleopatra koristile u kozmetičke svrhe, dok ju je slavni Aleksandar Veliki koristio za snagu i liječenje rana svojih vojnika.
Isto tako, spominje se i u Bibliji. 

Dakle, Aloe vera je biljka koja je zbog svojih umirujućih i ublažavajućih svojstava oduvijek bila 
cijenjena, te je postala sastavni dio mnogih proizvoda za zdravlje, ljepotu i njegu kože i kose.

Najvredniji dio biljke je biljno meso, to jest, gel koji se nalazi unutar listova i koji je zapravo glavni sastojak proizvoda pod nazivom Aloe vera gel.


Najvažnija funkcija Aloe vere je da aktivira sposobnost organizma za samoizlječenje.

Aloe vera gel

Aloe vera gel je temeljni proizvod Forever living products-a, koji u izvornom stanju nudi sok čudesne Aloe Barbadensis Miller. 

Zbog blagotvornih učinaka na naš organizam ja bih ga nazvala i čudotvornim gelom. Za mene je svakako bio čudo kad sam ga počela koristiti kako bih ublažila tegobe uslijed gastritisa. Većina Vas zna kako gastritis zna biti neugodan i dosadan. Stalno morate paziti što smijete pojesti ili popiti kako Vas poslije ne bi bolio želudac ili "razarala" žgaravica. Užas! Tako sam i ja godinama muku mučila s tim problemima, pokušavala se na razno razne načine riješiti žgaravice i napuhnutosti dok nisam slučajno saznala za Aloe vera gel. 

Moram priznati, u početku sam bila skeptična, misleći kako je to još jedan marketinški dobro predstavljen proizvod i nisam baš vjerovala da bi mi on mogao nešto puno promijeniti u životu. Istraživala sam po internetu iskustva drugih ljudi koji su ga trošili, pa sam tako i ja odlučila probati. Mislila sam, pa nemam što izgubiti osim žgaravice i probavnih smetnji, a u konačnici, ako mi neće odgovarati vratit ću ga pa ću dobiti povrat novaca.

Nakon samo nekoliko dana korištenja Aloe vera gela osjetila sam olakšanje, žgaravice su nestale, osjetila sam da imam puno više energije i općenito osjećala sam se bolje. Bez obzira što su nestali problemi sa žgaravicom i općenito probavom, nastavljam ga i dalje trošiti kako bih se u potpunosti riješila gastritisa, izbalansirala i ojačala svoj organizam.

Aloe vera gel me zaista iznenadio i oduševio svojim učinkom.

Ako i Vi imate istih ili sličnih zdravstvenih tegoba ili samo želite saznati više o ovom čudesnom proizvodu, slobodno me kontaktirajte.

Biti će mi jako drago ako će Vam moje iskustvo pomoći da i Vi riješite svoje zdravstvene probleme, zato ću vrlo rado odgovoriti na svako Vaše pitanje.

           
                                                             


Ako se želite pridružiti našem timu i pokrenuti vlastiti posao od kuće pročitajte ovaj članak !

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

INFINITE BY FOREVER - Moje iskustvo

PROGRAM C9

Kako se osloboditi stresa